Συνθέσεις από Θάλασσα και Ελαιόλαδο στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στον υπαίθριο χώρο του στην Αγία Παρασκευή, φιλοξένησε τον Αλέξανδρο Παπανδρέου που μας παρουσίασε συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.

Ο αγαπημένος μας chef Αλέξανδρος Παπανδρέου που τιμάει το φεστιβάλ με την παρουσία του για δεύτερη φορά, μας παρουσίασε το ελαιόλαδο, την καπιράδα, τα θαλασσινά, τα ψάρια σε πρωτότυπες συνταγές και μας έκανε μαθήματα food styling.

Την παρουσίαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου η δημοσιογράφος γεύσης Ιωάννα Σταμούλου, καθώς και οι καλεσμένοι του δεύτερου μέρους του φεστιβάλ Άλια Μοάτσου και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης από το Μπορούμε, ο chef Κωστής Κωστάκης, η Νικολέτα Μακρυωνίτου και ο Νίκος Κόκκας από το Γαστρονόμο, η Καλλιόπη Κουρούσια στέλεχος Γραφείου Τύπου του ΕΟΤ και η Κατερίνα Μαρινάκη από το Travelling Greece.

Ραντεβού σήμερα το βράδυ στην πλατεία Λευκονίκου για Γευσιγνωσία κρασιών από το Αιγαίο και Λεσβιακών τυριών.
Καλή Συνέχεια και Καλή Επιτυχία!

Το 2ο Lesvos Food Fest έχει την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του ΕΟΤ, της ΓΣΕΒΕΕ και πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τις δράσεις που ακολουθούν θα το βρείτε στο site του Lesvos Food Fest εδώ.

Share:

Facebook
Twitter